2011. október 30., vasárnap

Gyönyörű karkötő igazi jade gyöngyök, tibeti ezüst - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Hibátlan jade gyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a gyönyörű, diszkréten elegáns karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
 
Mérete: 21 cm
 
-Jade:
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Tulajdonságai: Szín: zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás Átlátszóság: áttetsző, átlátszatlan Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 4 Sűrűség: 3, 2-3, 3 Képlet: NaAl(Si2O6) Ásványtanilag: a piroxéncsoport láncszilikátja Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: átalakult Előfordulás: Burma, Japán, Kína Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak Indián csillagjegy: Farkas Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya, Nyúl Elem: föld
Gyógyhatása: a jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogasson el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézze meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 00:16
. Gyönyörű karkötő igazi jade gyöngyök, tibeti ezüst - Jelenlegi ára: 2 800 Ft