2012. január 31., kedd

Wellness, termálfürdő: 3 nap, 2 éj 2 fő Aqua Hotel - Jelenlegi ára: 23 980 Ft


Wellness és termálfürdő:
3 nap, 2 éjszaka 2 személy részére
félpanzióval és fürdőbelépőkkel
az Aqua Hotelben, Kisteleken
Termékeim között hasonló üdüléseket találhat, mind közel féláron!
 
A kedvezményes üdülést egy utalvány formájában fogja megkapni (így akár ajándékozásra is kiváló). A voucher a szabad helyek függvényében 2012. május 15-ig használható fel. A készlet erejéig több utalvány is megvásárolható, ha hosszabb időt szeretnének eltölteni vagy többen mennének. Szobafoglalás közvetlenül a szállodánál lehetséges.
 
+ 3 nap, 2 éjszaka 2 személy részére, félpanziós ellátással
+ A hotel wellness részlegének és a szaunájának korlátlan használata
+ A hotel melletti termálfürdőben fedett medencék biztosítják a fürdőzés örömét
+ Ízületi- és mozgásszervi megbetegedések valamint nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas gyógyvíz
+ Komfortos, kényelmes szobák
+ Kamerával figyelt parkoló és közös terek
+ Idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj, helyszínen fizetendő
 
Az utalványt kérem átutalással vagy befizetéssel fizessék ki. A több rendelés miatt személyes találkozót nem tudunk lebonyolítani. Amint megérkezett az összeg, küldjük email-ban (vagy esetleg postán) az utalványt, melyet egyedi azonosító tesz hitelessé! Ha bizonytalan, kérem tekintse meg értékeléseinket! Célunk az elégedett vásárlói visszajelzések gyűjtése.
 
Ezzel az akciós utalvánnyal ketten tölthettek el 3 napot, 2 éjszakát félpanziós ellátással a kisteleki Aqua Hotelben közel féláron!
Az Aqua Hotel közvetlen szomszédságában található, zárt légterű kisteleki termálfürdő vize 2000 méter mélyről, 84 C° hőmérséklettel tör a felszínre. A fürdőben három medence biztosítja a lubickolás örömét: az uszodatérbe belépve a 34 C°-os vizű, három élményelemet kínáló ülőmedence fogad, majd a 38 C°-os gyógyvizű termálmedencében felhevült test a kellemesen langyos hőmérsékletű, 50 négyzetméteres úszómedencében hűlhet le. Aki még nagyobb forróságra vágyik, az a két szárazszauna egyikében hódolhat szenvedélyének. A víz kiválóan alkalmas ízületi- és mozgásszervi megbetegedések, valamint nőgyógyászati panaszok kezelésére. A fürdőszint felett található galéria zárt bokszai gyógykezelésekkel, iszapkezeléssekkel, masszírozással várnak rátok. (Ezek költségeit azonban ez az utalvány nem tartalmazza. )
Viszont tartalmazza a korlátlan fürdőhasználatot és ha emellett kirándulni is lenne kedvetek, jó hírünk van: Kistelek ugyanis kiváló kiindulási pont az Alföld megannyi természeti és kulturális kincséhez. Barangoljátok be a környéket, látogassátok meg Szeged nevezetességeit, vagy a várostól 6 km-re található, méltán híres Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot.
Az Aqua Hotelnek saját étterme és hangulatos kávézója van, előbbiben félpanziós ellátásban, ínycsiklandó lakomákban részesültök. Szobátokban fürdőszoba, telefon, színes televízió, minibár, szobaszéf és internet-kapcsolat is található.
Pihenjetek az Alföld közepén, nyújtóztassátok ki fáradt izmaitokat a gyógyvízben!


Jelenlegi ára: 23 980 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 13:59
. Wellness, termálfürdő: 3 nap, 2 éj 2 fő Aqua Hotel - Jelenlegi ára: 23 980 Ft