2012. január 13., péntek

SMC CXS 10 kétdugattyús munkahenger____1Ft__NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

SMC CXSM6-10 kétdugattyús munkahenger 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
További részletek:
http: //2009. oc. smc-cee. com/hu/pdf/CXSx0. pdf
Folyamatosan töltök fel 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli termékeket. Az alábbi linkre kattintva megtekintheti aktuális aukcióimat:
További termékeim megtekintéséért KLIKK IDE!
 
Vásárlási feltételek:
Kérem, a nyertes licitáló 3 naptári napon belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást, telefonon ( ill. sms-ben ) nem fogok senkit sem keresni. A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra (hétvégén, munkaszüneti napon ×24 óra).  Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként csak a vevő kérésére és felelősségére postázok! Utánvétes küldést nem vállalok. Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.  
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Az eladásra szánt termékek teszteltek/működőképesek, amennyiben nem, a leírásban külön jelzem. Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni!
Az 1ft-ról,  minimálár nélkül aukcióra bocsátott, de elvárásaimat akár jelentősen alulmúló leütési árú terméket is minden esetben a leütési áron a licit győztesének átadom, az átadásig/szállításig azt a legnagyobb körültekintéssel tárolom, szállítom, csomagolom.  Akkor is ha (akár jelentős) anyagi hátrány ér a tranzakció kapcsán, vagy időközben jobb vételi ajánlatot kapok.
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha „ úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált” vagy „ a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki” ). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig (e nem a végtelenségig).
Köszönöm a figyelmet, jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 21:28
. SMC CXS 10 kétdugattyús munkahenger____1Ft__NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft